CRM-Customer relationship management

Caracteristici Microsoft Dynamics CRM

ce ne ofera Microsoft Dynamics CRM

Integrare completa cu Microsoft Office si Outlook, perminatand angajatilor desfasurarea activitatilor in mediile cele mai familiare lor si pe care le folosesc zi de zi.

      Integrarea in Outlook a proceselor de sales, marketing si customer service, informatii la care au acces toti angajatii din cadrul companiei, in functie de drepturile setate anterior in modulul de administrare propriu al aplicatiei Microsoft Dynamics CRM.

      Permite utilizatorilor de dispozitive mobile sa lucreze offline, oferind posibilitatea pastrarii in modul offline numai a informatiile selectate, iar la revenirea in cadrul firmei, datele noi sunt sincronizate cu cele existente in solutia CRM.

      Prin intermediul conectivitatii cu Microsoft Excel pot fi generate rapoarte statice, dinamice, care pot fi ulterior salvate in cadrul aplicatiei CRM ca si rapoarte permanente.

    O accesare rapida si usoara a datelor existente in sistemele si in baza de date a companiei.

    Module de lucru customizate puse la dispozitia angajatilor, permitandu-le acestora un acces usor la informatiile specifice clientilor, unelte de prospectare, legatura stransa cu sistemele existente in cadrul firmei.

    Un instrument puternic de raportare si analiza, ceea ce permite identificarea oportunitatilor in timp cat mai scurt, identificarea trend-urilor si stabilirea relatiilor intre clientii cei mai profitabili si produsele folosite de acestia, masurarea eficacitatii noilor produse si servicii.

    Acces la informatiile specifice clientilor prin intermediul dispozitivelor mobile : PDA, laptop etc.

    Automatizarea modulului de marketing prin realizarea cat mai rapida a listelor de clienti sau a lead-urilor, crearea, urmarirea si inregistrarea rezultatelor aparute in urma campaniilor de marketing, cat si profitabilitatea acestora.

    Customizare usoara pentru reproducerea workflow-urilor specifice companiei, creand liste personalizate de vizualizare a inregistrarilor pentru fiecare utilizator in parte si posibilitatea crearii de procese pentru repetarea automata a task-urilor. Alerte pentru anuntarea angajatilor cu privire la etapele ce trebuie urmate in cadrul procesului in care lucreaza, trimiterea de email-uri si urmarirea continua a proceselor ce se desfasoara in cadrul companiei.

    Conectare simpla si rapida la date suplimentare, ce permit angajatilor acces la informatii relevante, cum ar fi locatiile sau preferintele clientilor.Contacteaza un consultant de Microsoft Dynamics CRM.

Numele:

Firma:

E-mail:

Telefon:

Comentariu/Cerere:.


Acasa     Adauga comentarii

Comentarii