CRM-Customer relationship management

CRM Interviu

Un soft CRM este ca si o masina.....cum o intretii si cum o conduci asa o vei avea!

....va prezentam un fragment dintr-un interviu cu un implementator de CRM

Intrebare: Pa langa functia de baza pe care o stim toti, cu ce credeti ca un CRM ajuta managerul unei firme?

Raspuns: Dupa o perioada de timp dupa ce a trecut minim un an de colectare date un CRM este capabil sa scoata intr-un raport puctele slabe din procesul de vanzare. Acest raport nu este ceva standard, doar ca daca este bine planificat si gandit aduce rezultate suplimentare care nu au fost vizibile in procesul de vanzare. Mai vreau sa subliniez ca problemele companiei dvs nu se rezolva imediat dupa ce ati cumparat un CRM, ci trebuie in timp sa tot analizati si sa adaugati la el noi functionalitati.

Intrebare: Care ar fi punctele slabe din procesul de vanzare care ar iesi direct sau indirect dintr-un raport?
Raspuns: De obicei punctele slabe care sa observa direct intr-un raport sunt valorile catitative care au rezultat in urma vanzarii unui produs. Interesant este sa scoti dintr-un raport rulat pe o aplicatie CRM si alte date (puncte slabe) care au rezultat indirect in urma vanzarii. De exemplu: se poate observa intarzierea, ineficienta unui departament implicat in fluxul de vanzare, se poate observa meritul unui anumit angajat care a fost element cheie in toate proiectele finalizate bine etc.

Intrebare: in incheiere ce sfaturi le dati la cei de doresc sa isi achizitioneza un CRM?
Raspuns: CRM este ca si o masina, daca nu stii sa o conduci bine poti sa faci un mare accident. Acum si acesta masina pe langa un sofer profesionist mai are nevoie si de ceva revizii in timp. deci sa facem o asociere intre o masina si un soft CRM Revizie=Update la timp, A conduce un CRM = Analiza buna

Contacteaza un consultant de Microsoft Dynamics CRM.

Numele:

Firma:

E-mail:

Telefon:

Comentariu/Cerere:.


Acasa     Adauga comentarii

Comentarii