CRM-Customer relationship management

Solutii CRM Gratuite

In mediul actual de afaceri importanta relatiei cu clientii nu poate ramane nedeterminata. O buna relatie cu clientii poate „face” sau „desface” o companie. Intr-un asemenea scenariu CRM-ul devine esential pentru toate companiile , deoarece aplicatiile CRM ajuta la furnizarea unor servicii excelente catre clienti intr.-o modalitate eficienta din punctul de vedere al costurilor.

CRM-ul prezinta siguranta si in acelasi timp este o baza de date cu risc scazut.  Ajuta companiile mici sa colecteze si sa analizeze informatiile referitoare la clienti. De asemenea ajuta la reconcilierea datelor prin faptul ca pune la dispozitie orice data lipsa. CRM-ul conduce la automatizarea vanzarilor care ulterior sporesc produsul. Aplicatiile CRM sunt de asemenea folositoare in improvizarea strategiilor de marketing ale companiei care tinde spre cresterea bazei sale de clienti si implicit a cifrei sale de afaceri.
 
Data fiind importanta CRM-ului devine esentiala alegerea acelui soft de CRM care se potriveste cel mai bine nevoilor companiei. Pentru a obtine cea mai buna tranzactie este recomandat sa aveti o buna intelegere a nevoilor companiei. Devine important sa verificati daca noul program software va ajuta compania sa isi sporeasca activitatea comerciala din punct de vedere global dintr-o singura locatie. Este de asemenea de preferat ca noul software sa aiba beneficii suplimentare precum functii de tipul „click away” , si solutii cu risc scazut.
 
Uneori o noua operatiune software necesita un training pentru angajati , de aceea este prudent ca mai intai sa realizati o analiza a costurilor beneficiilor si sa puneti acest lucru in aplicare doar daca beneficiile depasesc costurile suplimentare.
 
Termenul CRM inseamna Customer Relationship Manager ( Managementul Relatiei cu Clientii). Acesta include diferite aspecte ale relatiei dintre companie si clienti. Termenul CRM este folosit in general in industria hoteliera sau in industriile destinate serviciilor catre clienti. CRM in termeni industriali inseamna aplicatiile si software-urile care ajuta compania sa isi gestioneze baza de clienti intr-un mod mult mai eficient si organizat.
 


Contacteaza un consultant de Microsoft Dynamics CRM.

Numele:

Firma:

E-mail:

Telefon:

Comentariu/Cerere:.


Acasa    Mai departe ? >>